Akupunktio

Nopea apu kiputiloihin

Akupunktio

Akupunktiolla on pitkät vuosituhansia kestäneet perinteet. Kiinassa akupunktiota on harjoitettu yli 3500 vuotta. Suomessa akupunktuuri on yleistynyt 1970 – luvulla. Akupunktuuri tarkoittaa ohuen neulan pistämistä ihon läpi akupunktiopisteisiin. Neulojen annetaan vaikuttaa n. 20 minuuttia. Neulan laittaminen tuntuu hyttysen pistolta.

Maailman terveysjärjestö on listannut yli 400 sairautta, joihin akupunktiolla on vaikutusta. Länsimaiset lääketieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet akupunktuurin tehon erityisesti kivunlievityksessä.

Akupunktiolla pystytään vaikuttamaan moniin terveydellisiin tekijöihin. Käytän omassa työssäni akupunktiota ensisijaisesti tuki- ja liikuntaelinperäisissä ongelmissa. Hyviä hoitotuloksia olen saanut esim. olkapään ja kyynärpään alueen jännevaivoissa. Akupunktiolla saadaan usein nopeampi hoitotulos lihasjännitys- ja kiputiloissa, kuin perinteisellä hieronnalla, ja ennen kaikkea kivuttomasti. Migreeni, unettomuus ja krooniset kiputilat ovat akupunktion yleisiä hoitoindikaatioita.

Osoite

Pohjoiskatu 6 80100 Joensuu

Puhelin

0400 - 298167

Sähköposti

jarmo.kuusitaipale@luukku.com

Hinnat

Tutkimus/hoito 70€ Akupunktiohoitosarjat 55€/kerta